Ви вибрали 0 статей для порівняння. Перейти в кошик для порівняння?


Порівняти

Навчально-науковий інститут харчових технологій

 здійснює підготовку фахівців за такими спеціальностями:

Освітній ступінь «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології», включає такі освітні програми:

  • Харчові технології та інженерія;
  • Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.

 Освітній ступінь «Бакалавр» зі спеціальності 161 «Хімічні технології», включає освітню програму:

  • Хімічні технології.

Освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» включає такі освітні програми:

  • Технології цукру та полісахаридів;
  • Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв;
  • Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів;
  • Технології органічних харчових продуктів;
  • Технології продуктів бродіння і виноробства;
  • Технології зберігання, консервування та переробки м’яса;
  • Технології зберігання, консервування та переробки молока;
  • Технології морозива, заморожених десертів та напівфабрикатів;
  • Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів;
  • Технології зберігання і переробки зерна;
  • Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення;
  • Технології дієтичних добавок;
  • Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів;
  • Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів;
  • Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів;
  • Технологічна експертиза та безпека харчової продукції.

 

Освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» включає освітню програму:

  • «Якість, стандартизація та сертифікація» (підготовка фахівців здійснюється з 2011 року).

Освітній ступінь «Магістр» за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія» включає освітню програму:

  • Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів (підготовка фахівців здійснюється з 2015 року).